Tlf. 54606055

SØGNING
NYHEDSBREV




KONTAKT
KONTAKT OS
Du er her: Rask El Service /

Privatlivs- og cookiepolitik        

Hos Rask El Service tager vi din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.  
        
Rask El Service er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.   
        
Du er altid velkommen til at kontakte os omkring vores behandling af personoplysninger. Du kan kontakte os på info@rask-el.dk eller på 5460 6055.        

Behandling af persondata       

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
        
Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved almindelig tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformular. 
        
De typiske typer oplysninger vi indsamler og benytter er: Et unik ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Benytter du dig af vores kontaktformular behandles desuden: Navn, adresse, postnr.,by og e-mail.       
        
Som kunde, leverandør eller samarbejdspartner indsamler vi følgende personoplysninger om dig:      

  • Kontakt- og betalingsoplysninger 
  • TV overvågning/optagelser, hvor der skiltes hermed.        

Privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering        

Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål, at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job.
        
Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden. 

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet.     
        
Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag i op til 6 måneder, hvorefter det slettes. 
        
Hvis ansøgning og bilag gemmes i mere end 6 måneder, indhentes særskilt samtykke hos ansøgeren.     

Sikkerhed        

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller lovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.  
        
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.        

Formål        

Oplysninger bruges til at besvare din henvendelse til os, måle trafikken på vores hjemmeside samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at besvare dine henvendelser. 
        
For kunder, leverandører og samarbejdspartnere indsamles til følgende formål:     

Behandling af køb og levering af vores ydelse.     
Behandling af vores køb/ydelser.      
Administration af din relation til os.     
Opfyldelse af lovkrav.       
Forebyggelse og opklaring af kriminalitet.        

Dataminimering        

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendige at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Data holdes ajour        

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte vores kontaktoplysninger, som fremgår af vores hjemmeside, til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdatere vi selv oplysningerne.        

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en general tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger        

Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til trejdeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke trejdeparter, der er tale om, i afsnittet om " Brug af cookies " nedenfor. Oplysningerne anvendes til at måle trafikken på hjemmesiden.    
        
Vi benytter en række trejdeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker, inkasso, bogholderi- og ordrestyringssystem og leverandører. 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.  

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Brug af cookies    

Vi vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med informationer. For at det kan lade sig gøre, indsamler vi ved hjælp af cookies oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden.        
        
Hvad er Cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies kan indeholde tekst og tal herunder datoer. Der er ingen følsomme personlige oplysninger gemt i vores cookies. Nogle cookies bliver liggende på din computer, efter at du lukker browseren, mens andre slettes efter 30 min., eller når browseren lukkes.
        
Google  Analytics        
Vi bruger cookies fra Google Analytics til statistiske formål for at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden. Oplysningerne benytter vi bl.a. til at få viden om, hvor mange besøgende der er, og om brugeradfærd. Vi kan bl.a. se, hvor de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøger, og hvor længe de opholder sig på siderne. Det giver os en viden om, hvilke sider der fungere, og hvilke sider vi bør forbedre.        
        
Du kan slette cookies       
I indstillingerne i din browser kan du slette cookies.     
http://minecookies.org/cookiehandtering kan du læse mere om cookies og få vejledning om, hvordan du sletter cookies på forskellige browsere.   

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungere optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.       

Som besøgende på siden accepterer du automatisk, at vi bruger cookies. Vi bruger primært cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til statistik.        

Du kan altid henvende dig til Søren Rask og bede om yderligere oplysninger. 

Dine rettigheder      

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevare dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. 
        
Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.      
        
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du på hjemmesiden.       
        
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om hvori unøjagtighederne består, og hvordan de skal slettes.
        
I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx hvis du trækker et evt. afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
        
Her er også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.
        
Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om
betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
        
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne på vores hjemmeside til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.     
        
Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.    
        
Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som der er indsamlet til.       
        
Dette websted ejes af Rask El Service ApS CVR-nr. 20747994, Gasværksvej 10 DK - 4930 Maribo.
        

Kontaktinfo:

Firma:

Rask El Service ApS

Adresse

Gasværksvej 10

By og postnr:

4930 Maribo

Telefon:

5460 6055

CVR. Nr:

CVR: 20747994

Rask El Service

ER EN DEL AF TS-GRUPPEN - EN STÆRK OG LANDSDÆKKENDE KÆDE AF EL-INSTALLATØRER, DER ER OPDATEREDE MED DEN SIDSTE NYE TEKNOLOGI OG DET HØJE VIDENSNIVEAU DET KRÆVER AT VÆRE DE BEDSTE I BRANCHEN.

TS-GRUPPEN.DK - Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.